Testimoniale

facebook

Ai fost o mireasa “Christian Philipe”? …Te asteptam cu drag sa ne impartasesti emotia pe care ai simtit-o in momentul in care ai imbracat rochia de mireasa. Trimite-ne gandurile tale si o fotografie la adresa de mail office@christian-philippe.ro.

CORINA: ”Buna ziua! M-am gandit sa va trimit niste poze, dupa cum am promis cand am achizitionat aceasta rochie. Am fost foarte multumita de acesta rochie, deoarece pe langa comoditatea extraordinara oferita, mai da si o senzatie deosebita in momentul in care o porti… o calitate superioara… Multumesc, Corina”

testimoniale1 03 Testimoniale

MIRELA: ”Buna ziua! Sunt Mirela Peicu, o mireasa care a imbracat rochia cumparata din magazinul dvs. care se numeste Ange. Vreau sa va spun ca m-am simtit minunat in rochia de mireasa, este superba. Mi-a fost tare drag de rochita de mireasa, as fi vrut sa nu se mai termine niciodata nunta, s-o pot purta mereu. De cand am vazut-o la dvs in magazin m-am indragostit pe loc de ea, o vazusem pe varianta crem, am mai probat si alte rochii, dar imi statea gandul tot la ea. Va trimit atasat cateva poze de la nunta noastra. Va multumesc din tot sufletul pentru ca ati creat o asemenea rochie minunata! “

testimoniale1 07 Testimoniale

ANDREEA: ”Sunt Andreea Boboia, mireasa din 30 iunie cu modelul  Amethyste de la Brasov, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru recomadarea facuta, m-am simtit foarte bine in ziua nuntii in rochia aleasa. Acum am intrat in posesia pozelor si va trimit, asa cum v-am promis”.

testimoniale1 11 Testimoniale

IULIANA: ”Felicitari echipei de la Christian Philippe. Cu adevarat deosebita. Multumesc pentru talentul si profesionalismul de care ati dat dovada. Cu drag, Iuliana “

testimoniale1 14 Testimoniale

AMELIA DELIA P.: ”Va multumesc din suflet, deoarece datorita dvs. nunta noastra a iesit mai mult decat o poveste de vis! Nu suntem manechine, ba chiar doi oameni cu tendinte voluptoase, dar datorita profesionalismului dvs. am reusit sa fac o alegere care a meritat! Toata lumea m-a admirat! Daca ar fi sa am toti banii din lume si ar trebui sa aleg din nou o rochie, tot pe asta as alege-o (modelul Genevieve).”

testimoniale1 17 Testimoniale

Pagina 2