Testimoniale 2

facebook

GINA MARIANA: “Creatia Christian Philippe merita toate laudele. Atat rochia cat si accesoriile le-am purtat cu cea mai mare placere si bucurie… Multumesc!”

testimoniale2 03 Testimoniale 2

LENA: ”Nu am pierdut vremea prin magazine, ci mi-am ales rochia de pe site, am sunat la unul din numerele de telefon, am vorbit cu cei de la atelier si mi-am facut o programare pentru a mi se lua masurile. Nu a fost nevoie de nici o proba si in doua saptamani am avut rochia gata si mi-a venit perfect Se vad anii de experienta in acest domeniu. Tine-ti-o tot asa!”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

ANCUTA: ”Cine nu-si doreste sa-si faca prietenele invidioase, iar invitatii sa stea numai cu ochii pe tine? “Rochia e superba si te face sa arati ca o adevarata printesa”, astea sunt cuvintele pe care le-am auzit de la majoritatea invitatilor. M-am simtit extraordinar si multumesc pe aceasta cale echipei Christian Philippe pentru cea mai frumoasa zi din viata mea!”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

LILI: ”Am cautat o rochie de mireasa simpla, clasica si cu material de calitate. In colectia “Je t’aime”, am gasit rochia de mireasa Shirley. A fost rochia care m-a facut sa ma simt bine, iar sotul meu a ramas mut de uimire cand m-a vazut.”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

ANDA: ”A fost destul de greu sa aleg dintre atatea modele frumoase. As fi luat mai multe, nu una singura, insa am optat pentru modelul Volupteuse care a avut cele mai multe voturi din partea colegelor mele. E o rochie nici prea incarcata, nici foarte simpla si in acelasi timp clasica; o pastrez cu drag”.

testimoniale2 07 Testimoniale 2

CATRINEL SANDU: ”Mi-am dorit o rochie eleganta si simpla in acelasi timp, care sa se asorteze cu smokingul sotului meu. Am avut de ales intre doua modele unicat dar cand le-am imbracat prima data… am simtit care este aleasa”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

ANDREEA: ”Am avut o rochita Christian Philippe si a fost absolut superba. Toata lumea m-a admirat si m-am simtit extraordinar.”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

CARMEN: ”Mi-am cumparat rochita de la Christian Philippe si am fost foarte multumita si de servicii si de rochie. Toata lumea a fost numai cu ochii pe mine. M-am simtit ca o adevarata printesa.”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

CRENGUTA RACHIERU: ”Mi-am adus aminte cu extrem de multa bucurie de ziua cand am fost mireasa cand am vazut site-ul dvs. Acum cativa ani buni, dupa multe cautari prin toate magazinele bucurestene, fara a proba vreo rochie, singura pe care am probat-o, cea de la dvs. a fost a MEA. O singura proba si gata, am fost cea mai frumoasa mireasa. Dupa atata timp vreau sa va MULTUMESC pentru ceea ce faceti (modelele pe care le creati).”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

MIRELA BIRSAN: ”Sunt mandra ca am ales Christian Philippe deoarece la voi am vazut cele mai superbe rochii de mireasa. Am cautat rochia de mireasa cateva luni de zile in mai multe orase din tara si am ajuns in situatia in care inainte de nunta cu 3 zile tot nu aveam o rochie. Am avut mare noroc ca am gasit magazinul dvs unde am fost profund uimita de calitatea si originalitatea modelelor. De asemenea, personalul dvs. este de exceptie si toti m-au ajutat sa imi aleg rochia de mireasa perfecta. Va multumesc din suflet.”

testimoniale2 07 Testimoniale 2

Inapoi