Despre noi

facebook

despre noi Despre noiInca de la aparitia sa pe piata romaneasca in 1991, firma Christian Philippe se bucura de un foarte mare success in domeniul exclusiv al rochiilor de mireasa. Fiind in acest univers al modei din 1987, artizanul de origine pariziana al firmei si al acestei marci, Christian Philippe L., a reusit sa aduca aerul “parisien” in Romania, indeplinindu-si totodata dorinta de a obtine produse de calitate la standard occidental prin utilizarea resurselor autohtone, ingredientul rezultatelor de succes fiind “know-how”-ul importat si aplicat chiar si la cele mai mici detalii.

Exclusiv specializata in creatia, productia, distributia si comercializarea rochiilor de mireasa si accesoriilor pentru nunta, prin creatorii si realizatorii concentrati mereu spre un design inovativ, Christian Philippe este intr-o continua cautare intre armonia culorilor, a combinatiilor de materiale, imbinarilor de forme, utilizand pe scara larga bustiere, decolteuri, fuste ample sau fluide toate in combinatii de mare efect stilistic si practic.

Intotdeauna un ascultator al dorintelor fiecarui potential client si printr-o abordare selectiva, Christian Philippe a reusit inchegarea unei echipe unite, specializata direct la Paris pentru ca relatia cu clientul sa fie bazata pe comunicare in orice moment, finalul fiind oferirea serviciilor si produselor personalizate pentru fiecare viitoare mireasa, la nivelul celor mai rafinate gusturi si cerinte.

Suntem constienti de puterea fiecarei reusite a noastre de a pastra imaginea acestei marci si de a atrage pe oricine si-a propus sa devina mireasa in curand.

Ne-am propus sa pornim si sa avem o relatie aparte cu Dvs, poate tocmai pentru ca noi intelegem faptul ca prin fiecare mireasa Christian Philippe, se implineste dorinta noastra de a participa la succesul din momentele unice, misterioase si fermecatoare ale acestui unic eveniment in viata fiecarei tinere, casatoria cu tot ce inseamna ea.